Nieuws

Een unicum in CSGO Team of the Week 13

12 juni 2019, 17:00 · Laatste update 27 juni 2019, 18:59

Welkom bij Team of the Week. Hierin plaatsen we in samenwerking met Toldersma de vijf beste spelers in de Nederlandse en Belgische competities van de afgelopen week. We letten hierbij op de Kayzr League, de ESL Dutch Championship en de MijnDomein Masters-competitie. Ditmaal zijn we in de dertiende week en ziet het Team of the Week er als volgt uit:

Normaal gesproken bespreken we hier de individuele spelers en waarom ze in het Team of the Week zijn gekomen. Ditmaal is dat niet nodig. De hele lineup van Game Fist is ons Team of the Week nadat ze in een bloedstollende finale op geweldige wijze Defusekids wisten te onttronen. De wedstrijd begon vrijwel identiek aan de voorgaande matches die Defusekids speelde, namelijk: pure dominantie. Defusekids kwam vroeg op voorsprong in de eerste twee mappen en gaf die voorsprong niet weg. Ook op Nuke pakten ze een voorsprong.

Echter, in tegenstelling tot Train en Inferno, respectievelijk map één en twee, ging het nu fout. Defusekids gaf de voorsprong weg en Game Fist kon in de wedstrijd komen. Dat deden ze dan ook, op spectaculaire wijze. Elke speler in het team beleefde ongelofelijke hoogtepunten, waardoor we ook niet anders kunnen dan het hele team opnemen in ons Team of the Week. De overwinning op Defusekids is speciaal en dient erkend te worden. 

Is dit het begin van Game Fist dat zich ontpopt als het allerbeste Benelux team? Wellicht. Vooralsnog is het veel te vroeg om dit te zeggen. Defusekids blijft vooralsnog het beste team dat we in onze regio hebben, maar deze overwinning kan wel het begin zijn van een ommezwaai in de scene en dat vinden zowel Toldersma als wij hier bij Club CSGO ontzettend spannend en speciaal. 

deel dit nieuws: