Nieuws

Nieuwe Champion Qiyana nu beschikbaar op PBE

12 juni 2019, 14:01 · Laatste update 27 juni 2019, 18:59

Qiyana, de nieuwste League of Legends-champion, is nu beschikbaar op de PBE. Qiyana is een assassin met een aantal unieke abilities die gebruik maken van het terrein waar ze zich in bevindt. De daadwerkelijke release van de champion staat gepland voor patch 7.13, die nog geen releasedatum heeft gekregen.

Qiyana heeft een aantal abilities zijn die typerend zijn voor een assassin, zoals een korte dash in de vorm van Audacity. Haar Terrashape-ability maakt haar echter een zeer uniek personage om te spelen. Hiermee kan ze kracht putten uit de river, de walls en de bushes op de map. Je kiest met deze skill een van deze terreinelementen, waarmee je je damage en attack speed bufft. Ook heb je meer movement speed zolang je bij je gekozen element in de buurt blijft.

Haar Edge of Ixtal-skill werkt hier goed mee samen. Deze fungeert als een manier om damage te doen, maar afhankelijk van het element dat Qiyana kiest met Terrashape krijgt de aanval nog een extra effect mee. Een river-buff geeft je de mogelijkheid een tegenstander te rooten, een wall-buff laat de ability meer schade doen aan tegenstanders met weinig health en de bushes-buff geeft je meer movement speed en stealth op een succesvolle aanval.

Haar Ultimate stelt Qiyana ten slotte in staat om een gigantische schokgolf te creëren, die tegenstanders wegduwt. Raak je een van de terreinelementen waar Terrashape op werkt, dan ontploffen deze. Deze ontploffing doet damage en stunt nabije tegenstanders.

deel dit nieuws: