Nieuws

Veel explosieve kracht in Fortnite patch V9.21

12 juni 2019, 12:41 · Laatste update 27 juni 2019, 18:59

Het is een nieuwe week en dus komt Epic Games met patch V9.21. Er zijn een hoop aanpassingen aan het spel en er is ook een nieuw explosief wapen te vinden: de Proximity Grenade Launcher.

Zoals de naam al doet vermoeden activeren de explosieven die uit het nieuwe wapen komen op basis van de nabijheid van de vijand. Epic Games spreekt zelf over een afstand van ongeveer 250 units tot de vijand; overeenkomend met ongeveer een halve muurtegel. In het bijbehorende filmpje van Epic Games is de afstand beter te zien.

Het wapen beschikt over een magazijn met twee explosieven. Elk explosief doet maximaal 70 schade aan de vijand. Het wapen is duidelijk minder sterk dan de andere explosieve wapens, de RPG en Grenade Launcher. De Proximity Grenade Launcher kan maximaal 138 structuurschade doen.

Als laatste verhoogt Epic Games de beschikbaarheid van shotguns, mini-shields en shields. Zeker de beschikbaarheid van shotguns in de afgelopen patches was een punt van kritiek. Over de willekeur en beschikbaarheid van shields is al langere tijd discussie.

 

 

deel dit nieuws: